Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu Hlavné menu 3 Prechod na navigáciu vodorovná
TuranyHľadať

Vyhlásenie 2. kola výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky

Vyhlásenie 2. kola výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľkyVytlačiť

Turany

Mesto Turany podľa ustanovenia § 4 ods. 1 zákona č. 596/2003 Z. z. o štátnej správe v školstve a školskej samospráve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a v zmysle § 5 zákona č. 552/2003 Z. z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov a § 42 Zákonníka práce v znení neskorších predpisov
vyhlasuje

2. kolo výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky:
Základná škola, Ul. Komenského 10, Turany s predpokladaným nástupom od 1. novembra 2019

Kvalifikačné predpoklady na výkon pedagogickej činnosti:
- splnenie kvalifikačných predpokladov a osobitných kvalifikačných požiadaviek podľa § 7 zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a vyhlášky č. 437/2009, ktorou sa ustanovujú kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky pre jednotlivé kategórie pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov v znení neskorších predpisov,
-  minimálne 5 rokov pedagogickej praxe,
-  získanie prvej atestácie podľa zákona č. 317/2009 Z. z. o pedagogických zamestnancoch a odborných zamestnancoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov alebo ďalšie vzdelávanie pedagogických zamestnancov, ktoré sa podľa doterajších predpisov uznávalo ako náhrada I. kvalifikačnej skúšky alebo II. kvalifikačnej skúšky a ktoré sa ukončí po 1. novembri 2009, sa uznáva ako vykonanie prvej atestácie

Prihlášku s dokladmi je potrebné doručiť v obálke označenej „Výberové konanie Základná škola, Ul. Komenského 10, Turany - NEOTVÁRAŤ“ najneskôr do 16.09.2019

kompletný text vyhlásenia je uvedený v prílohe oznamu

dnes je: 17.9.2019

meniny má: Olympia